Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Dangor

19. 3. 2008 20:52
..

“Be the change you want to see in the world.”

Mahatma Gandhi

0 0
možnosti
VS

Ava H.

19. 3. 2008 20:32
Karmuji

Velmi hezký článek s hlubší myšlenkou. Je hezké vidět, že existují i Miss, které soutěži dělají čest a nechtějí jenom "světový mír" ;-)

Obdivuju všechny, kdo se věnují charitě a to i přesto, že se na ni dnes paradoxně nahlíží jako na něco špatného, protože je to "in".  Tak ať je. Pokud to pomůže jedinému hladovému dítku kdekoliv na světě, ať si fotografové třeba strhnou foťáky.

0 0
možnosti
AH

nyny.

19. 3. 2008 18:10
ano

V zásadě máte pravdu, bezpochyby každý, kdo pomůže je člověk hodný úcty.A je úplně jedno, jaký druh pomoci a komu pomáhá to je.Nicméně jako občanu této republiky je mi dost hrozně, když vidím, jak lidé u nás musí v případě nemocí ať už vlastních či jejich dětí leckdy na pokraji smrti doslova žebrat o finanční výpomoc, tvoří se sbírky apod. Na druhou stranu zde zdrama léčíme a operujeme lidi z cizích států. Mně to vadí.Ne to, že léčíme a pomáháme lidem venku,ale to že odmítáme pomoc(na kterou mají zákonné právo, ústavní právo) občanům vlastním.Takže je moc hezké od slečny Houdové, že pomáhá, i když by mne trošku zajímalo, zda také její nadace přispěla těm českým dětem, na jejichž léčení se pořádaly a pořádají sbírky.Tím ovšem enchci říci, že bych si její činnosti nevážila.

0 0
možnosti
R

redhead73

19. 3. 2008 21:26
Re: ano

a jak se stavite k zahranicni pomoci poskytnutych CR a ruznym institucim a jednotlivcum v teto zemi prostrednictvim  nejruznejsich grantua programu pomoci? pokud jste zasadova/y, tak by jste mela vsechny vyhody plynouci napr. z obrovskych grantu ve zdravotnictvi poskytnutych napr. USA odmitnout... uvedomte si prosim, ze i vy tezite z charity prislusniku cizich narodu  

0 0
možnosti
PZD

Petr z Domažlic

19. 3. 2008 14:40
Trochu jiná

Asi máte pravdu, byli jsme u jednoho mladého právníka v Plzni a ten ji zastupoval a říkal, že to je velmi hodná holka, která až moc věří lidem.

Petr Jankovec

0 0
možnosti
N

Nakadah

19. 3. 2008 12:27
..

Humanitarita je spravna vec :D aneb sypte drobky ze stolu, chudym...Nak

0 0
možnosti
SS

stastu

19. 3. 2008 11:24
Helena

byla vždy skromná a sympatická dívka. Pamatuji si ji ještě z dob, kdy se věnovala sportovní střelbě. I když byla vždy krásná, nejednalo se o "barbínu", jež všem na vůkol prezentuje svůj půvab. Šla si za svým cílem a dařilo se jí. Přeji Helence i nadále mnoho úspěchů v jejím konání, aby vždy mohla být hrdá na své činy, které tvoří naši osobnost a nikoliv vzletná slova, jak Lucie správně poznamenala. Když pak své činy konáme pro naše sebevědomí a vyrovnanost, nepotřebuje k nim ovace okolí. Smekám před Helenkou klobouk. Dostat se tak daleko nebylo snadné. Cinismus či kritika Helenky pak není na místě a jedná se jen o vytí  z poza své vlastní klece složené z lenosti a touze po svém falešném ocenění.

Stanislav Stupka

0 0
možnosti
JA

SocPredator

19. 3. 2008 11:18
Tohle u nás dělají všichni, kdo platí daně

Přijde mi to naprosto normální. Adoptování černouška je ale efektnější pro média - má to ten správný kontinentální rozměr. Bohužel to nic neřeší, jen prohlubuje agónii.

JAkýsi africký premiér prohlásil, že žena s AIDS je vilná a je nutné ji uspokojit, jinak by se muž měl stydět. Myslím, že to Houdová vzala za špatný konec jako už spousta celebrit. Rv

0 0
možnosti
SS

stastu

19. 3. 2008 11:31
Re: Tohle u nás dělají všichni, kdo platí daně

Není tedy nic jednoduššího než začít něco dělat tak, jak si myslíte, že by to mělo být správně...

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

19. 3. 2008 11:04
Ach jo

Ještě napište, jak je modeling hrozně náročnej, to vám dneska nějak vypadlo...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6715x
Rosnička TV Prima, studentka práv a politologie, Miss ČR 2003

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články