Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Adolfus

1. 9. 2008 11:39
deti

co dela zminena "modelka" je sice chvalyhodne, ale nicemu to nepomuze.  budu predpokladat ze se tím nezviditelnuje a opravdu to dela v zachvatu dobre vule.

dokud se cernousci nenauci o sebe postarat sami, nemit 15 deti ale jen 2, pracovat a nedelat bordel, nic se nezmeni.

nejsme ani sociopat ani fasista. jenom nejsem falesny humanista.

afrika si problemy musi vyresit sama. nikdo na svete ji s tim nema ekonomickou silu pomoct a popravde? me by po nekolika desetiletích pomoci a stale zhorsovani situace presla i chut.

0 0
možnosti

P.Farsky

12. 4. 2008 14:41
Pěkné

Moc pěkně napsané.

0 0
možnosti

Jane136

2. 4. 2008 13:37
:)

Ahoj Lucko, chci Ti říct, že pokaždé když mám v práci chvilku času, zjišťuji, jestli nemáš nový článek na svém blogu, protože se u něj vždy perfektně odreaguji a můžu v pohodě dál pracovat. Jsi mi strašně sympatická, proto Tě chci podpořit. Máš pravdu v tom, že není člověka, který by se zalíbil všem a najdou se lidé, kteří Ti závidí nebo se jim prostě jen nelíbíš, ale jsou i lidé, kteří Tě mají rádi, i když Tě osobně neznají. Moc Ti fandím ve Tvém vztahu, vypadáš opravdu spokojeně, zdá se, že ten Tvůj David je ten pravý. Mě můj přítel také požádal o ruku a letos v červnu bude svatba, protože nejsme tak vytížení jako Vy dva. Ale věřím, že se taky dočkáš a že to bude jeden z nejkrásnějších dnů v životě. Přeji Ti hodně úspěchů, jak v profesním tak i v soukromém životě.:-)V

0 0
možnosti

crazy_Yvan

25. 3. 2008 12:01
Lucie

Sice s Vami ve vsem souhlasit nebudu, slecnu Houdovou take nemusim. Ale alespon na rozdil zde pritomnych asocialu oplyvate necim co oni mit nikdy nebudou.. A to je srdce na pravem miste. Je mi dost casto zle pri procitani prispevku zdejsich diskutujicich. Ale nedejte se odradit a dal piste. Nikdy se nezavdecite vsem, ale stejne je pekne videt, ze jsou mezi nami jeste lide kterym nejsou cizi uplne lhostejni, pokud se svym osudem sami nezmohou nic.

Hodne stesti a radosti do dalsi prace

Petr Adam

0 0
možnosti

Kakarel

25. 3. 2008 0:39
Země,

které vyssávaly africké státy, mají morální povinnost tyto lidi naučit vše aby tito lidé žili slušnou životní úrovní už když tito evropští vyžírkové tyto země opouštěly. A nemusí nám potom tyto některé horizontální pracovnice říkat, kam máme strkat svoje peníze. Kolik lidí otravuje jenom u nás na náměstí každý den člověka s kasičkama! A různá netáhla-nemáte bůra? Když člověk vidí, jaké máte dennodenně v Praze hodokvasy a chlastačky zadarmo, tak mám otázku, co ponás chcete? Věčně otravujete nás obyčejné lidi. Běžte do ČEZU, do parlamentu, do TV a nechte lidi co otáčejí každou korunu v ruce na pokoji! Rozumíš Váchová?

0 0
možnosti

dwart

24. 3. 2008 18:40
Ach jo..

To je přesně ta demagogie těchto humanistů. Život je boj a nemazlí se s nikým. Tyhle nanynky opravdu uvažují opravdu něčím jiným než hlavou. Umíte si představit, že by s těm přemnoženým afričanům daly taková práva, zdravotní péče a životní podmínky jako třeba průměrnému evropanovi?? To je ekonomicky nemožné a i kdyby rázem by to milá Lucinka pocítila návratem do středověku. Civlizované země tyhle nerozvinuté země ani ve skutečnosti podporovat nechtějí, neb by je to položilo. Kdo má základy ekonomie tak vi, že je pouze potravinová podpora uvrchává ještě hlouběji do nerozvinutosti.

0 0
možnosti

Vachova Lucie

24. 3. 2008 19:47
Re: Ach jo..

Jestli jste vyse napsane myslel vazne, je mi vas uprimne lito....Kdo rika, ze by mel mit kazdy African stejna prava jako prumerny Evropan? Vzdyt ti lide jsou ve sve zemi spokojeni. Nepotrebuji zit v prepychovych domech, mit luxusni auto a tri mobily. Jedine, co jim chybi jsou dostatecna strava, leky a vzdelani. Na svete budou vzdy chudi a bohati, mit vsak vas pristup  - jen at se trapi  hlady a umiraj na banalni nemoci, cim min jich bude, tim lip se budu mit, je opravdu s prominutim odpornej.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

21. 3. 2008 19:52
jako plivat do more

Adoptovat cernouska je modni a medialne velmi viditelne ale zakladni problem - zaostalost tamni kultury to nevyresi. Naucte ty lidi myslet do budoucnosti, planovat rodinu v rozumne velikosti a nenechat se oblbovat klanovymi vudci. Dostanete Nobelovku a neco skutecne zmenite.

0 0
možnosti

chicocheco

22. 3. 2008 18:13
Re: jako plivat do more

R^

0 0
možnosti

Karelur

21. 3. 2008 18:28
Vzpamatujte se

!Jsme národ s nejnižší porodností na světě a televizi není hloupé dávat obden spoty propagující vyživování přemnožených afričanů. :-© 

0 0
možnosti

Kru-cipísek

21. 3. 2008 17:19
Jednou jsem se rozhodl

... , že také budu podporovat nějakého toho afričánka, co je chudý a nemá na to, aby normálně žil a vzdělával se. Vydržel jsem to asi rok. Pak jsem zjistil, spíše náhodně, že z mé podpory "mého" afričánka se k němu dostane zhruba 20% toho, co jsem platil. Takže jsem celkem promptně zase skončil a myslím, že ten afričánek to snad ani nezaregistroval, když si spočítám, kolik se k němu vlastně dostalo peněz.

0 0
možnosti

Dupalek

21. 3. 2008 14:46
Ano, ano, ano!

Ahoj Lucko,

nezbývá než k mému nadpisu přidat ještě jedno ANO! Je pravdou, že jedinec asi směr, jímž se svět ubírá, nezmění, ale čím více jedinců se spojí, tím větší společnost vznikne...a společnost už dokáže změnit ledacos...Takže jsem rád, že se mohu hrdě hlásit do té samé společnosti, ve které jsi ty a mnoho mnoho dalších lidiček, kterým není lhostejný osud lidí, kterým se nedostává tolik, co nám. Adoptoval jsem totiž také jednoho klučinu, kterému se dostane díky mě vzdělání a jak doufám, otevřou se tím dvěře lepšího života nejen pro něj, ale pro celou jeho rodinu.

Ty se zatím opatruj, také pilně studuj a pracuj, aby těch lidiček, kterým pomáháme, může být ještě více!

S pozdravem Tomáš Kříž;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6715x
Rosnička TV Prima, studentka práv a politologie, Miss ČR 2003

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články