Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lukas

20. 2. 2008 9:15
Pokání

Jestli si toužíte zkazit romantickou procházku Prahou večerní návštěvou kina, tak vyražte na Pokání, doporučuji.

Ale rozhodně na něj nechodte, pokud nechcete prožít přes hodinu a půl nepochopení... ano, film pochopíte až těsně před koncem, pokud nevíte do čeho jdete.... deprese, smutku a tak podobně. Keira je výborná, jako vždy, ale to je asi tak jediné pozitivum filmu... jinak je nic moc natočet a  ta výprava by taky potřebovala proškrtat a dopsat!

...šli jsme na to s doporučením kamarádky, že jde o úžasný roamntický film podle knížky... už to s tou knížkou mě zaráželo, takovéhle knížky přeci nikdy nejsou pozitivně romantický, vždycky to špatně dopadne :)) Ale co, vlezli jsme do kina a hodinu a půl čekali než to konečně začne... nezačlo :-D Bylo to pořád stejně zmatený! Až na konci se to vysvětlilo... možná, kdybych seš ted po druhý, tak už to bude lepší, když člověk ví do čeho jde...

No nic, z filmu jsem odcházel silně rozladěný a zklamaný! V depresi!

0 0
možnosti

téra

12. 2. 2008 21:12
creatter.blog.cz

na pokání se taky chystam .) sem zvedava na keiru .. v Pýše a předsudku byla skvělá, no a tema politickejma preferencema, ja sem taky "modrá" a nestydim se za to, ale to co tam předváděli to je holubník (Y)

0 0
možnosti

Pro Radku !!!!!

10. 2. 2008 15:04
Nečti pořád ty komenty :)

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

karel_vvv

10. 2. 2008 13:34
Dobrý den, proč si kazit víkend

nějakými politiky.

Ohledně vlivu lži na život - nádherně udělaný je korejský film od Parka - Oldboy. To musite vidět, skvělá kamera, herci, hudba, střih. Kam se hrabe Hollywood.

0 0
možnosti

Lavet

17. 3. 2008 15:53
Re: Dobrý den, proč si kazit víkend

Oldboy je super, ale neco mi rika, ze by se to LV nelibilo. Kord dyz se ji libilo Pokani, podle me se to neda dokoukat...

0 0
možnosti

Roman Potoczný

9. 2. 2008 22:53
Jsem rád, že jste po delší době opět něco napsala

Co se voleb týče, plně souhlasím. Nedůstojná komedie. Film byl hezký, líbil se mi jeho záměr i vyznění, ale je to mizerná filmařina, věřím, že knižní předloha musí být mnohem lepší. Slepenec dobrých filmařských nápadů, které nedrží pohromadě, jakákoliv absence dojetí, v mém případě, snad jen divný pocit po shlédnutí, jelikož britská filmová škola je mnohem "sušší" a břitší, než škola americká, zaměřená na efekt. První, opakovaný, záběr u kašny mi přišel jako dobrý nápad, druhým v knihovně už z nás režisér dělal hlupáky, abychom si jako důležité momenty filmu, které měly vliv na zmíněnou lež, lépe zapamatovali. Rozdělení na tři časové úseky bylo velmi nevyrovnané, první část zdlouhavě popisná, střední nicneříkající a poněkud nepřehledná, jen poslední, vševysvětlující stála za to. Keira se mi líbí jako žena, ale její výkon byl profesorský. Úžasný byl Mc. Avoy, je to talent jako hrom, v každém momentě velmi hodnověrný a Vanessa Redgrave.  

0 0
možnosti

Pepek

9. 2. 2008 20:49
Nechejte ji

nechejte ji její názor, ona Vám nebere ten váš hella.k -o.

0 0
možnosti

hella.k

9. 2. 2008 15:49
Nestrannost

Snažila jste se psát netendenčně modře o stranách, ale přeci jen z článku vyplynulo, kdo je vám k srdci blíže.;-D

0 0
možnosti

Ava

9. 2. 2008 18:39
Re: Nestrannost

Film s Keirou ...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6715x
Rosnička TV Prima, studentka práv a politologie, Miss ČR 2003

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články